ROTS Outdoor

GALLERY – ROTS outdoor Urban Carp Fishing Events.

Vissen in de stad is ontzettend leuk! En helemaal op een gracht pal naast de Jordaan. Dat vonden Gerard en Tim ook tijdens de Urban Carp Fishing events die zij gewonnen hadden met de win-actie van juni. Op 12 en 19 juli stonden zij dan aan een pittoreske gracht in hartje Amsterdam. Een goed humeur was het enige dat zij hoefden mee te nemen en ROTS zorgde voor de rest. Makkelijker kunnen we het niet maken. Aan ieder evenement ging er een intensieve voercampagne vooraf en dat resulteerde in een hoop actie tijdens de korte vissessies. Bekijk nu de korte foto-impressie van de Urban Carp Fishing events HIER.

Urban Carp Fishing

GALLERY – Water, Building & Fishing

Max was jarig en dat moest gevierd worden. Wat hij het allerliefste doet in zijn vrije tijd? Ja, buiten spelen! En hutten bouwen! ROTS outdoor deed er nog een schepje bovenop. Met nog 7 vriendjes en vriendinnetjes leerde Max vuur maken, een hut bouwen en vissen tijdens het evenement Water, Building & Fishing! Bekijk de ontzettend leuke foto’s nu HIER.

Water Building Fishing

GALLERY – Sooping & Cooking

De drie vrienden Bart, Frank en Sjaak beleefden een supergaaf en stoer ROTS-evenement genaamd ‘Sooping & Cooking’. Tot in de late uurtjes werd er heerlijk gekookt, gebakken, gevaren, gedronken en uiteraard werd er afgesloten met een dikke sigaar! Bekijk de ontzettend leuke foto’s nu HIER.

Sooping Cooking

ACTIE – Mokum Carp Clinic

Er zwemt een hoop moois in de Mokumse grachten. ROTS organiseert carp clinics tot 4 personen waarbij je de fijne kneepjes leert. Na deze clinic ben je zelf instaat om hotspots te herkennen en op jacht te gaan naar die zoetwater varkens. Meld je nu aan! Je hoeft enkel een portie goed humeur mee te nemen, ROTS regelt de rest! Mail voor de mogelijkheden met rots@rotsoutdoor.nl.transurl.nl


ROTS outdoor Mokum Carp Clinic

VIDEO – Water & Kung Fu

En weer een uniek outdoor evenement: Water & Kung Fu – sleepover! Check de leuke video, voor meer info mail je met rots@rotsoutdoor.nl.transurl.nl
 

Older